• Erre a workshop sorozatra külön-külön váltható nézői jegy. Akár az ajtódísz, akár az asztaldísz elkészítését szeretnéd megnézni, a nézői jegy megvásárlásával tagja leszel az  adott Online Workshop csoportomnak, ahol megtekintheted a korábban készült élő videót. Megnézheted a többi résztvevő által elkészített alkotásokat és kommentben vagy poszt formájában tehetsz fel kérdést, ha elakadnál az alkotásban. A videót korlátlan ideig megtekintheted, beletekerhetsz, újra és újra végignézheted. Alkotói csomag jelenleg nem kapható hozzá!
 • Ezen a workshopon egy hangulatos karácsonyi kopogtatót készítünk. A virágkötészeti trükkök mellett a transzferálásba is belekóstolunk egy kicsit.
 • Ebben a videóban végigkövetheted, hogyan épül fel egy terméskúp. Hasonló alapanyagokkal Te magad is elkészítheted ezt a kedves téli-karácsonyi dekorációt.  
 • Ebben a videóban megnézheted ennek a romantikus téli ajtódísznek a megalkotását. Láthatod hogyan készül a tégla hatás, és a vaskapu.  
 • Az ONLINE WORKSHOPra jelentkezhetsz nézőként vagy alkotóként.
  A workshop egy külön erre az alkalomra létrehozott facebook csoportban fog zajlani, ahová csak a résztvevők léphetnek be.
  A workshop ideje alatt, a videónál kommentben tudsz kérdezni. A videó a résztvevők számára a workshop után is elérhető lesz. Tehát bármikor vissza tudod nézni.
  A workshop kezdő időpontja: 2022. Október 14. péntek 17:00
  jelentkezési határidő: 2022.10.06
  .

Cím

Oldal tetejére