Fahéj – Online Workshop sorozat

6 500 Ft

A workshop sorozat alkalmaival két egymást követő napon jeletkezem. Az alkalmakra együtt, vagy külön-külön is lehet jelentkezni.
Az első alkalommal egy fahéjas alapba adventi boxot készítünk, amit mű növényekkel és bogyókkal fogunk díszíteni.
A második alkalommal egy ehhez az adventihez passzoló kopogtatót fogunk alkotni.
Időpontok:
1. alkalom
Fahéj – adventi box
2023.12.01. (péntek) 18:00
2. alkalom
Fahéj . téli ajtódísz
2023.12,08. (péntek) 17:00
A workshopok egy-egy külön erre az alkalomra létrehozott facebook csoportban fognak zajlani. A csoportmeghívót  az esemény előtt e-mailben küldöm.
A workshop ideje alatt, a videónál kommentben tudtok kérdezni (ahogy azt az élő videóknál megszokhattátok) A videó a résztvevők számára a workshop után is elérhető lesz. Tehát bármikor vissza tudjátok nézni.

 

Leírás

A november 22-ig kifizetett rendelésekhez tartozó csomagok várhatóan a workshop időpontja előtt kiérkeznek, így akár élőben is tudsz velem alkotni. Természetesen a videóanyag később is bármikor visszanézhető és a csomagban található alapanyagokból eltudod készíteni a dekorációkat egy számodra alkalmasabb időpontban.
A termékképen látható Adventi koszorú csak illusztráció. A workshopon egy nagyon hasonlót fogunk elkészíteni, a zöldekben várható némi eltérés,. Az ajtódísz pedig zöldekkel körbe díszített fazon lesz, amiben a fahéj is meg fog jelenni. Prototípusok várhatóan 20-21én lesznek  megtekinthetők.

További információk

Hogyan szeretnél részt venni?

nézői jegy, alkotó csomag

Melyiken szeretnél részt venni?

Ajtódísz, Asztaldísz, Mindkettő

Go to Top