Emeletes kínáló – ONLINE workshop

6 500 Ft23 000 Ft

Ezen a workshopon egy emeletes kínálót fogunk készíteni, agyagcserép alátétekből és esztergált gyertyatartókból. Annak érdekében, hogy a végeredmény stabil és tartós legyen az elemeket speciális tessauer csavarral fogjuk összeszerelni. A kész állványt mindenki a maga által előnyben részesített technikával kezelheti,  a videóban, festeni és antikolni fogom, majd dekorelemeket is készítünk hozzá.

Az élő videó 2024. április 26. (péntek) 17:00 lesz az Emeletes kínáló  – ONLINE Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót az esemény előtt
e-mailben küldöm.

 


Az alapanyag beszerzés miatt, csak az április 11-ig kifizetett rendelések kiérkezési idejére tudok garanciát vállalni. A később  rendezett rendelések, elképzelhető, hogy már csak a workshop után kerül postázásra.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az emeletes kínáló festés nélkül is mutatós. A natúr fa és agyag párosítás önmagában is megállja a helyét, de pácolva, festve, antikolva, vagy akár effektekkel megdolgozva egyedi külsőt kaphat.

A kínálókra különböző  dekorelemeket is készítünk.

A 3 emeletes alaphoz egy fa táblácskát transzferálunk” Love grows here” felirattal, majd egy mű zöldekkel tűzött agyagcserepet és stilizált kis házikókat is festünk hozzá.
A 2 emeletes kínálóra házikó formájú táblát készítünk „Home sweet Home” felirattal, valamint szintén egy kis agyagcserépbe tűzünk pici műzöld csokrot.

A kínálókon ezek mellé még elfér pár apróság, amit a  saját fantáziátok szerint, a szezonnak megfelelően rendezhettek el.

 

További információk

Típus

Alkotó csomag: 3 emeletes kínáló, Alkotó csomag: 2 emeletes kínáló, Nézői jegy

Cím

Oldal tetejére