• Ezen a workshopon a képen látható erdei hangulatú kopogtatót fogjuk elkészíteni, egy csepp varázslattal. Egy kézzel készült, nyitható kis ajtó köré építjük fel az elvarázsolt tündérerdőt 31 cm-es méretben. Az élő videó 2023. június 16. 17:00 lesz a  Tündérerdő - ajtódísz, nyitható tündérajtóval - ONLINE workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót egy nappal az esemény előtt e-mailben küldöm.    
 • Ezen a workshopon egy hangulatos karácsonyi kopogtatót készítünk. A workshopon megmutatom, hogyan vonjuk be az Annie's sík alapot szőrmével. Használunk Pentart kőpasztát, beszélek a viaszokról és megmutatom, hogyan lesznek a kis kefefenyőkből ilyen dús havas fenyőfák.
 • Ezen a workshopon öregített mázas kőkaspót fogunk készíteni, amit tavaszi virágokkal és illatos üvegmécsessel díszítünk. A kaspó megalkotásához Pentart termékeket használunk, ezeket nem tartalmazza a csomag! A cserép díszítéséhez ezeket a Pentart termékeket használtam: -Mészkő árnyalatú kőpaszta, -Umbra és fehér befejezőviasz (vagy Autentico Taupe viasz) -Fehér akrilfesték -Decoupage ragasztó -Finomvonalas repesztő -Oldószeres fényes lakk Az élő videó 2023. március 24. 17:00 lesz a Tavasz illata - asztaldísz - Online Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót március 23-án e-mailben küldöm a vásárlás során megadott e-mailcímre.      
 • Ezen a workshopon egy asszimetrikusan díszített kopogtatót fogunk készíteni, amihez első osztályú hortenzia virágokat és minőségi boglárkákat válogattam össze. Az élő videó 2023. április 21. 17:00 lesz az Én kertem - ajtódísz - ONLINE Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót egy nappal az esemény előtt e-mailben küldöm.      
 • Ezen a workshopon egy különleges hold formájú kopogtatót készítünk. Megmutatom, hogyan szerkesztem meg és készítem el a hold alapot, majd sziklahatást készítünk, végül tavaszi virágokkal díszítjük a kopogtatót. A csomagban a prototípuson is látható fehér virágokat küldöm, de megmutatom azt is, hogyan tudjátok átszínezni őket, így mindenki a saját színvilágához illesztheti ezt a kedves tavaszváró dekort. Az élő videó 2023. február 24. 17:00 lesz a Holdkő - ajtódísz - Online Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót február 23-án e-mailben küldöm.      
 • Ezen a workshopon egy hangulatos téli tájat készítünk. Megalkotjuk a kis házat, a fát, majd összeállítjuk a  kertet. Az élő videó 2023. január 27. 17:00 lesz a Téli lak - asztaldísz - Online Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót január 26-án e-mailben küldöm.  . A készleten felüli, utánrendelt csomagok esetében lehet eltérés az alapcsomaghoz képest. A koszorúalapból 7db biztosított, amennyiben több résztvevő jelentkezik, az utánrendelésnél az alap kinézete, összetétele változhat!    
 • Ezen a workshopon egy gazdagon díszített kopogtatót fogunk készíteni, amihez első osztályú hortenzia virágokat és minőségi boglárkákat válogattam össze. Az élő videó 2023. május  5. 17:00 lesz a Napsugaram - ajtódísz - ONLINE Workshop Facebook csoportban. A csoportmeghívót egy nappal az esemény előtt e-mailben küldöm.    
 • Ebben a videóban végigkövetheted, hogyan épül fel a képen látható karácsonyi asztaldísz. Hasonló alapanyagokkal Te magad is elkészítheted ezt a kedves téli-karácsonyi dekorációt.
   
 • Erre a workshop sorozatra külön-külön váltható nézői jegy. Akár az ajtódísz, akár az asztaldísz elkészítését szeretnéd megnézni, a nézői jegy megvásárlásával tagja leszel az  adott Online Workshop csoportomnak, ahol megtekintheted a korábban készült élő videót. Megnézheted a többi résztvevő által elkészített alkotásokat és kommentben vagy poszt formájában tehetsz fel kérdést, ha elakadnál az alkotásban. A videót korlátlan ideig megtekintheted, beletekerhetsz, újra és újra végignézheted. Alkotói csomag jelenleg nem kapható hozzá!
 • Ezen a workshopon egy hangulatos karácsonyi kopogtatót készítünk. A virágkötészeti trükkök mellett a transzferálásba is belekóstolunk egy kicsit.
 • A nézői jegy megvásárlásával tagja leszel a Karácsonyi kopogtató fa tálcán  – Online Workshop csoportomnak, ahol megtekintheted a korábban készült élő videót. Megnézheted a többi résztvevő által elkészített alkotásokat és kommentben vagy poszt formájában tehetsz fel kérdést, ha elakadnál az alkotásban. A videót korlátlan ideig megtekintheted, beletekerhetsz, újra és újra végignézheted. Alkotói csomag jelenleg nem kapható hozzá!
 • Ebben a videóban megnézheted ennek a romantikus tavaszi ajtódísznek a megalkotását.  

Cím

Oldal tetejére